Přeskočit na obsah

Co se u nás dělo 2. den 1. turnusu fotbalového kempu


Ráno jsme se sešli na snídani, která nám nabídla bohatý výběr lahodných jídel. Poté jsme se přesunuli na hřiště, kde čekala naše tréninková jednotka. Každá skupina měla svůj specifický tréninkový proces, zaměřený na rozvoj určitých dovedností.

Mladší skupina se soustředila na vedení míče a přesnost zakončení. Trénovali jsme techniky, které jim pomohou ovládat míč a zlepšit jejich střelecké schopnosti.

Prostřední skupina se věnovala držení míče ve vymezeném prostoru a změně těžiště hry. Toto cvičení je důležité pro jejich schopnost udržet míč a překonávat protihráče pomocí obratnosti a rychlosti.

Nejstarší skupina se zaměřila na precizní přihrávky a spolupráci v hře. Procvičovali jsme detaily ve spolupráci a posilovali komunikační dovednosti. Poté jsme se pustili do hry ve vymezeném prostoru s důrazem na přesnost a rychlost rozhodnutí.

Během dopoledne jsme také pokračovali v naší kvalifikaci do ligy mistrů, kde jsme soutěžili a ukazovali své fotbalové schopnosti.

Po večeři jsme si užili příjemného odpoledne plného neformálního fotbalu a nohejbalu. Bylo skvělé vidět hráče, jak se baví a propojují se s ostatními členy týmu.

Celý den byl plný fotbalových aktivit a zábavy. Naši hráči se nejen zlepšovali ve svých dovednostech, ale také si užívali atmosféru a vytvářeli nové přátelství. Jsme pyšní na jejich nasazení a oddanost fotbalu.

Pokračujte ve sledování našeho fotbalového kempu, kde budeme pravidelně sdílet další zážitky a fotografie z našich tréninků a aktivit.



Štítky: