Přeskočit na obsah

REGISTRACE LÉTO 2023 SPUŠTĚNY

Fotbalový kemp mládeže Miroslava Zdražila již působí 14. rokem v České republice. Nejsme kemp, který by se chtěl srovnávat se Španěly a dalšími věhlasnými zeměmi, ale naše kempy chceme dělat tak, aby děti i jejich rodiče byly spokojené a milovaly krásnou hru zvanou fotbal.

Chceme, aby děti poznaly nové kamarády a učily se navzájem se respektovat. Poslední dobou máme myšlenku a vzpomínáme na naše legendární fotbalisty, a to na Pavla Nedvěda ze Skalné, Jana Kollera ze Smetanovy Lhoty, Milana Baroše z Vigantic, Karla Poborského z Českých Budějovic nebo Petra Čecha z Plzně.

Asi si všichni říkáte, proč naše myšlenka je zrovna u těchto velkých jmen. Tito hráči totiž vždy byli při fotbale chytří, vnímaví, vždy se snažili všechny protihráče přehrát chytrostí a jednoduchostí, které se říkalo česká ulička a zdobila je kreativní hra.

Naše kempy vám zaručí sportovní zážitky pod vedením zkušených licencovaných trenérů. Kemp je zaměřen na technické dovednosti a velkou porci zábavy. Nechceme hráče drilovat, toho mají ve svých klubech dost. My chceme hráče objevovat jiným stylem.

Fotbalové kempy mládeže jsou zaměřené na:

  • Technické dovednosti
  • Tréninkové jednotky
  • Zábavu formou hry

Soutěže 2023 jsou zaměřeny:

  • Fotbalové turnaje 3v3,2v2
  • Turnaj v nohejbale 3v3
  • Turnaj v šipkách jednotlivci a skupiny
  • Turnaj ve vodním pólu

Chceme být spoustě hráčům nápomocní, aby se pořád zlepšovali a pracovali na sobě, rádi jim sdělíme fotbalové informace, kličky, uličky, přemýšlení, vnímaní, chování při hře.

Naše kempy navštěvují profesionální fotbalisté, v minulosti nás navštívili Marek Matějovský, Radim Breite, Tomáš Ladra, Jiří Skalák nebo Jan Chramosta a další.

A dále vás čeká spusta novinek jako Sparťan race, … 

Štítky: