Přeskočit na obsah

Ukončení registrace na fotbalové kempy blíží se rychle.

Přihlaste se ještě dnes a zajistěte si své místo na nezapomenutelném fotbalovém dobrodružství

Vážení fotbaloví nadšenci,

Chcete-li zažít jedinečné fotbalové léto plné vzrušení, soutěže a zábavy, nezapomeňte, že čas na registraci na naše fotbalové kempy rychle ubývá. Rádi bychom vás informovali, že poslední den pro přihlášení je stanoven na 25. června 2023. Takže neváhejte a přihlaste se ještě dnes!

Naše fotbalové kempy jsou určeny pro všechny nadšené hráče ve věku od 5 do 18 let. Je to skvělá příležitost pro mladé fotbalisty, kteří chtějí zdokonalit své dovednosti, potkat nové přátele a strávit léto plné sportovního ducha. S našimi zkušenými trenéry a moderními tréninkovými metodami vás čeká intenzivní a zábavný fotbalový program.

Co vás čeká na našich kempech? Spousta fotbalových tréninků zaměřených na techniku, taktiku a kondici, strategické hry, soutěže a samozřejmě spousta přátelských zápasů. Budete mít také příležitost poznat slavné fotbalové osobnosti a získat od nich inspiraci a rady. Ať už jste začátečník nebo pokročilý hráč, naše kempy vám nabídnou přizpůsobený program, který vám pomůže dosáhnout vašeho fotbalového potenciálu.

Registrace je snadná a rychlá. Stačí navštívit naši webovou stránku a vyplnit registrační formulář. Máte možnost vybrat si termín a místo konání, které vám nejvíce vyhovuje. Doporučujeme však, abyste neotáleli, protože kapacita je omezená.

Takže neváhejte a připojte se k nám na nezapomenutelném fotbalovém dobrodružství. Přihlaste se ještě dnes a zajistěte si své místo v našich fotbalových kempech. Nezapomeňte, že registrace bude uzavřena dne 25. června 2023.

Těšíme se na setkání s vámi na hřišti a společně vytvoříme nezapomenutelné fotbalové vzpomínky!