Přeskočit na obsah

Organizační sdělení o fotbalových kempu

Vážení hráči, rodiče a příznivci fotbalu,

s radostí vám přinášíme informace o našich nadcházejících fotbalových kempech, které se konají v létě 2023. Tyto kempy nabízejí skvělou příležitost zlepšit své fotbalové dovednosti, navázat nová přátelství a prožít nezapomenutelný týden plný fotbalového nadšení. Zde jsou podrobnosti k jednotlivým turnusům:

? I. Turnus: 1.7. – 7.7.2023
▶️ Příjezd a registrace hráčů: 1.7. od 8:30 hod.
▶️ Ukončení: 7.7.2023 v 9:30 hod.

? II. Turnus: 7.7. – 13.7.2023
▶️ Příjezd a registrace hráčů: 7.7. od 14:00 hod.
▶️ Ukončení: 13.7.2023 v 9:30 hod.

Budeme se snažit poskytnout hráčům nejen kvalitní trénink a fotbalové dovednosti, ale také nezapomenutelné zážitky a vzrušující soutěže. Během kempu budeme také pravidelně informovat o důležitých událostech a aktualitách prostřednictvím našich Facebookových stránek.

Nezapomeňte se připojit na naše Facebookové stránky (https://www.facebook.com/FKMLADEZE), kde budeme zveřejňovat live vysílání z kempu a poskytovat důležité informace. Budete tak vždy v obraze a můžete se těšit na sledování našich hráčů ve skvělých výkonech.

Přejeme všem účastníkům nezapomenutelný a plný fotbalových radovánek pobyt na našem fotbalovém kempu. Těšíme se na setkání s vámi a společně si užijme nádherný týden plný fotbalové vášně.

Štítky: