Přeskočit na obsah

Co se u nás dělo 2. den 2. turnusu fotbalového kempu

Dopoledne bylo plné tréninkových jednotek, které se zaměřovaly na rozvoj specifických dovedností v jednotlivých skupinách. Ve starší skupině byl tréninkový proces zaměřen na rozvoj reakční a startovní rychlosti formou hry 1v1. Cílem bylo vytvořit kvalitní herní prostředí, ve kterém se hráči mohli zlepšovat a rozvíjet své schopnosti. Druhé cvičení se zaměřilo na hru 1v1 k zádům brány, kde hráči zdokonalovali kontrolu prostoru, převzetí míče, klamavé pohyby a zejména herní odvahu.

V mladší skupině byl tréninkový proces zaměřen na rozvoj reakční a startovní rychlosti. Následovaly herní činnosti jednotlivce a zdokonalování jemné techniky. Hráči se dále zabavili cvičením ve formě hry na kraby, kde museli kvalitně vést míč a vyhýbat se překážkám. Poté následovaly hry 2v2 a 4v4, které zapojily hráče do týmového prostředí.

S ohledem na vedro jsme hráčům poskytli pauzu, během které si mohli doplnit energii a osvěžit se kouskem melounu. Po tréninku jsme se přesunuli k regeneraci v bazénu, která byla pro hráče příjemným způsobem, jak se zotavit a uvolnit svaly.

V odpoledních hodinách jsme losovali soutěže a zároveň odehráli první část kvalifikačních soubojů. Hráči se snažili prokázat své dovednosti a bojovnost na hřišti. Po večeři jsme se přesunuli na turnaj v nohejbale, kde se hráči střetli v soutěživém prostředí a ukázali své schopnosti.

Po náročném dni přišel zasloužený odpočinek, který byl důležitý pro obnovení energie a přípravu na další fotbalové výzvy.



Štítky: