Přeskočit na obsah

Úvod do 2. turnusu našeho fotbalového kempu: Vítáme nové hráče!

Po úspěšném ukončení prvního turnusu jsme se s radostí připravili na příjezd hráčů do druhého turnusu našeho fotbalového kempu. Holky i kluci dorazili plní očekávání a bylo vidět, že se těší na další týden plný fotbalových zážitků. Po úspěšné registraci každý účastník obdržel svůj tréninkový komplet a na hráčích byla vidět radost z toho, že se brzy pustíme do hry.

Po seznámení se s hracími plochami nás čekala naše první tréninková jednotka, která byla zaměřena na hru 1v1 a 2v2. Kladeř jsme důraz na herní odvahu a individuální dovednosti hráčů. Ve hře 2v2 jsme se zaměřili na spolupráci, výběr správného místa v hře, herní odvahu a přepínání do obranné fáze. Cílem bylo posílit součinnost hráčů a rozvíjet jejich schopnost komunikace na hřišti. Po kvalitním tréninku nás čekala výborná večeře a jako překvapení na nás čekala novinka kempu – Laser Game.

Laser Game byla velkou zábavou pro všechny hráče. Na hráčích byla vidět radost, když si vyzkoušeli jinou formu hry a museli spolupracovat, komunikovat a volit taktiku. Bylo skvělé vidět, jak se hráči bavili nejen fotbalem, ale také tímto novým zážitkem. Hlavním cílem byla radost a ta byla vidět na každém z nich. I když jsme se možná trochu protáhli a propadli do večerky, vůbec to nevadí. Hlavně se bavíme a těšíme se na každý moment.

Jsme rádi, že hráči si novou aktivitu užili a že jsme jim mohli přinést nejen fotbalové dovednosti, ale i další zábavu. Pro nás je nejdůležitější vidět radost na tvářích hráčů a jejich nadšení. Jsme připraveni pokračovat v dalším týdnu plném fotbalových výzev a zážitků.



Štítky: