Přeskočit na obsah

Co se u nás dělo 3. den 1. turnusu fotbalového kempu

Včerejší den v našem fotbalovém kempu byl plný napětí a vzrušení, protože jsme dohráli kvalifikaci do Ligy mistrů. Bylo to důležité klání, které rozhodlo o postupujících do Ligy mistrů, Evropské ligy a Konferenční ligy.

Po velkém úsilí a kvalitních zápasech jsme konečně znali vítěze všech skupin. Bylo vidět spoustu skvělých fotbalových dovedností a týmového ducha. Naše hrací plochy byly plné vášně a soutěživosti.

Avšak po odehrání soutěží byla znát únava, a tak jsme si v odpoledních hodinách dopřáli zaslouženou regeneraci v bazénu. Byla to příležitost pro hráče, aby si odpočinuli, zrelaxovali svá těla a nabrali síly pro další tréninky a zápasy.

Po večeři jsme se opět sešli, tentokrát na soutěž v nohejbale. Všechny týmy se utkaly v skvělých zápasech a ukázaly své dovednosti v této rychlé a zábavné sportovní disciplíně. Byl to další okamžik pro hráče, aby ukázali svou techniku a soutěživost.

Po druhé večeři jsme se všichni ulehnuli, abychom nabrali síly na další den plný fotbalového programu. Ráno nás čekal opět nabitý rozvrh tréninků a aktivit, ve kterých budeme pokračovat ve zdokonalování našich dovedností a posilování týmového ducha.



Štítky: