Přeskočit na obsah

Co se u nás dělo 4. den 2. turnusu fotbalového kempu

Dnes dopoledne jsme se rozdělili na dvě skupiny, přičemž první skupina se věnovala technickým dovednostem. Trénovali jsme přesnost přihrávky vzduchem, střelbu na cíl a převzetí míče po přípravce. Nechyběl ani rychlostní test ve stylu Ronalda. Druhá skupina se mezitím oddávala zábavě ve vodním fotbale.

Po obědě jsme se všichni těšili na sportovní den, který byl plný vodního fotbalu a trval až do večerní večeře. Hráči si užívali vodních her a zápasů, a atmosféra byla plná radosti a soutěživosti.

Plánované turnaje Ligy mistrů, Evropské ligy a Konferenční ligy byly kvůli velké únavě hráčů odloženy na další den. Chápeme, že hráči potřebují dostatek odpočinku a nových sil, aby mohli podávat své nejlepší výkony.

Po večerní večeři jsme poskytli hráčům čas na odpočinek a načerpání nových sil. Je důležité, aby se naši hráči cítili dobře a byli připraveni na příští výzvy, které na ně čekají.

Děkujeme hráčům za jejich úsilí a vášeň, kterou do hry vkládají. Jsme rádi, že můžeme být součástí jejich fotbalového rozvoje a zároveň jim poskytnout zábavné a odpočinkové aktivity.



Štítky: