Přeskočit na obsah

Co se u nás dělo 5. den 2. turnusu fotbalového kempu

Dnes dopoledne jsme slavnostně zahájili soutěže Ligy mistrů, Evropské ligy a Konferenční ligy. Liga mistrů se hrála v Istanbulu a musíme říct, že to byla opravdu skvělá a kvalitní série zápasů. Každý tým tam zanechal na hřišti všechno a vítězem Ligy mistrů II. turnusu 2023 se stal tým Reálu. Evropská liga se odehrála v Tokiu a diváci si užili úžasné utkání plné emocí. Vítězem Evropské ligy se stala Barcelona. Konferenční liga se hrála v srdci Evropy, v Praze. Všude byla vidět vysoká kvalita a hráči opravdu zanechali všechno na hřišti.

Před obědem jsme ještě stihli odehrát Superpohár, který byl napínavý a přinesl spoustu vzrušení. Po výborném obědě jsme slavnostně zahájili Mistrovství světa Hermanic 2023 II. turnusu. Na místním letišti jsme přivítali hvězdy z Brazílie, Argentiny, Nigérie a Ugandy. Bylo úžasné vidět tyto talentované hráče v akci.

Po náročném programu nás čekala večeře a zasloužená pauza. Po pauze jsme vyhlásili Bosou ligu, která přinesla další vzrušení a radost hráčům i divákům. Tím jsme uzavřeli náročný den plný soutěží a nezapomenutelných momentů.

Děkujeme všem hráčům za jejich úsilí, vášeň a výkony na hřišti. Jsme nadšeni, že můžeme být součástí tak skvělého fotbalového turnaje a že se můžeme inspirovat jejich talentem a oddaností.

Sledujte naše další aktualizace, abyste nezmeškali žádné informace a zážitky z našeho Mistrovství světa Hermanic 2023.



Štítky: