Přeskočit na obsah

Slavnostní ukončení 2. turnusu fotbalového kempu

Po vynikající snídani jsme s napětím očekávali příchod rodičů a zahájili jsme slavnostní vyhlášení ukončení 2. turnusu našeho fotbalového kempu. Ruce dětí byly plné vzrušení a očekávání, zatímco rodiče se sešli, aby oslavili úspěchy svých malých fotbalových nadějí.

Na začátku vyhlášení jsme chtěli vyjádřit velké díky všem hráčům i jejich rodičům. Jejich důvěra a podpora jsou pro nás nesmírně důležité. Chceme poděkovat za to, že jste nám svěřili své děti a doufáme, že se na našem kempu cítili dobře. Pro nás je největší radost vidět, jak děti milují fotbal a jak se baví v našem prostředí.

Máme obrovský obdiv k účastníkům kempu za jejich úsilí, odhodlání a obrovské zlepšení, které během tohoto turnusu prokázali. Zaslouží si obrovskou pochvalu za to, jakou porci fotbalu dokázali zvládnout. Jejich nadšení, energie a vášeň pro fotbal nás neustále inspirují.

Rovněž bychom rádi poděkovali všem rodičům za jejich důvěru a podporu. Bez vaší podpory by náš kemp nemohl existovat. Děkujeme vám za to, že jste věřili v naši práci a přispěli k vytvoření tak skvělého prostředí pro naše malé fotbalové talenty. Doufáme, že se za rok opět setkáme a budeme moci společně prožít další úžasný fotbalový kemp.

Přejeme všem krásné léto a mnoho fotbalových radostí. Ať trávíte čas aktivně a s láskou k fotbalu. Děkujeme vám za to, že jste byli součástí našeho fotbalového kempu a těšíme se na příští setkání.




S láskou a fotbalovým pozdravem,

Realizační tým fotbalového kempu

Štítky: