Přeskočit na obsah

Co se u nás dělo 6. den 2. turnusu fotbalového kempu 

Poslední den našeho fotbalového kempu byl věnován vrcholné události – Mistrovství světa Hermanic 2023. Naši hráči našli poslední zbytky energie a vložili je do posledních zápasů tohoto prestižního turnaje. Atmosféra na hřišti byla naplněna soutěživostí a hráči se snažili ukázat své nejlepší výkony.

V odpoledních hodinách jsme slavnostně vyhlásili vítěze II. turnusu a předali jim zasloužené ocenění. Kluci předváděli nádherné výkony a bylo radostí sledovat jejich akce a technické dovednosti. Každý hráč se na turnaji snažil dát do hry maximum a ukázat své fotbalové schopnosti.

Rádi bychom poděkovali všem účastníkům Mistrovství světa Hermanic 2023 za jejich vášeň, odhodlání a sportovní přístup. Děkujeme, že jste byli součástí našeho kempu a že jste nám umožnili společně sdílet tento nezapomenutelný fotbalový zážitek.

Chceme také poděkovat našemu trenérskému týmu a personálu za jejich tvrdou práci a profesionální přístup k rozvoji hráčů. Vaše vedení, podpora a motivace hráčům umožnily dosáhnout skvělých výsledků.



Štítky: